Erhvervsfotografering

Erhvervsfotografering kan være alt fra medarbejderportrætter over produktfotos til events og miljø.

Profesionelle medarbejderportrætter kan give en hjemmeside et langt bedre udtryk. Tænk over det - hvis du kommer ind på en hjemmeside, hvor medarbejderne præsenteres i dårligt lys, slørede billeder og med helt skæve farver, så ser det bare ikke helt så lækkert ud, som hvis billederne var ensartede, teknisk flotte og med god kontakt til beskueren. Det giver din hjemmeside et mere professionelt udtryk, og det giver værdi til hele din virksomhed.

Medarbejderportrætter kan naturligvis også finde vej til visitkort, brochurer, sociale medier og måske endda til pressen. I medierne er det faktisk overraskende let at få mere spalteplads til sit budskab, hvis man kan levere flotte billeder, så mediet ikke behøver sende en fotograf.

Erhvervsfotografering kan også være eventfotografering til jubilæumsfesten, dokumentation af en workshop eller et foredrag, produktfotograferin eller miljøbilleder fra kontoret.

Jeg kan tilbyde erhvervsfotografering både i studie og på location ude hos jer. Det gør ikke noget, om det er 2 eller 200 medarbejderportrætter, det vigtigste er, at vi i fællesskab finder den rette stil til netop jeres virksomhed - og derefter får præcis de billeder, som både virksomheden og medarbejderne sætter pris på.

Kontakt mig gerne for yderligere info og priser - jeg står altid til rådighed for et uforpligtende møde om jeres fotografbehov.

Referencer:

Herslev Bryghus

1st Mile

Green Seminars

Digital Foto

C4R

Google Danmark

Halsnæs Bryghus

Bryggeri Skovlyst

Metropol Ejendomsmægler

Akademiet for Talentfulde Unge

Tandkanalen, Albertslund