Journalist (DJ)

Cv...

LouiseH.dk tilbyder fotografering samt journalistisk arbejde til erhvervskunder.

På fotosiden kan det være medarbejderportrætter (uanset om i er 2 eller 200 medarbejdere), produktfotografering, events, miljø eller andet. Mere...

Med en journalistisk uddannelse kombineret med fotografiet, kan jeg hjælpe jer både med tekst, billeder og layout, hvis i står overfor at producere en brochure eller lign.

Jeg forstår at formidle budskaber i et let og forståeligt sprog ligesom jeg er god til at simplificere teknisk tungt materiale til den almindelige læser.

Hos mine nuværende kunder arbejder jeg blandt andet med kommunikation, vedligeholdelse af hjemmesider, forfatning af nyhedsbreve, sociale medier og annonceproduktion med mere. Det inkluderer også PR, hvor vi skaber bevidsthed omkring brands og prøver at få dem i medierne.

Det hele foregår på freelancebasis efter aftale. Det betyder, at du betaler på faktura for den pågældende opgave, og ikke skal have en ny medarbejder på lønningsrullen.

Derudover skriver jeg også regulære artikler for magasiner og aviser på almindelig freelancebasis.

Jeg er altid åben for nye ideer og projekter, så mangler du en skribent, ghostwriter, webmedhjælper, tekstforfatter eller noget i den stil, så kontakt mig endelig.