Fotograf og journalist

Mit navn er Louise Houmøller Olesen, og det er mig, der står bag LouiseH.dk

Jeg bor i København med min mand William og min datter Caroline. I min fritid er jeg helhjertet hestepige, ponymor, ølnørd, seriejunkie og sushielsker.

Jeg har været selvstændig i LouiseH.dk siden 2009. I min virksomhed arbejder jeg både med foto og journalistik. Jeg har base i København og studie i Valby.

I LouiseH.dk tilbyder jeg to ting: foto og jounalistisk arbejde.

Som fotograf arbejder jeg både med private kunder og erhverv. Min store lidenskab er portrætfotografering, hvilket spænder bredt lige fra nyfødte babyer, over brudepar til chefer og direktører - og alt derimellem.

Min journalistiske baggrund gør mig i stand til at løse journalistiske opgaver sideløbende med fotografiet. Jeg skriver blandt andet artikler til magasiner, ligesom jeg har kunder, hvor jeg varetager nyehdsbreve, hjemmeside og sociale medier. Jeg rådgiver også om, og hjælper mine kunder med at få øget omtale om komme i medierne.

Kombinationen af foto og en grafisk orienteret journalistisk uddannelse gør også, at jeg kan hjælpe med hele produktioner af fx. pjecer eller flyers - tekst, foto og layout.

Desuden afspejler min fotografiske stil min journalistiske baggrund.

Navn: Louise Houmøller Olesen

Født: 1979

Bor: I København med min mand William og min datter Caroline

Født og opvokset på Mors i Nordjylland

Uddannet journalist, Syddansk Universitet, Odense, 2004

Selvstændig siden 2009

Arbejder som fotograf og freelancejournalist (tekstforfatter, artikler, layout, kommunikation)